ro

en

de


*** CSU Sibiu - SCMU Craiova 77 - 68 ***


WRAcademy

CSU Fans Magazin Nr. 100 - mesaje oficialitati

  • Martin Bottesch
  • Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu

   Fericire, deziluzie, speranţă – sportivii şi suporterii echipei CSU Atlassib Sibiu au trecut prin toate aceste stări de spirit. Baschetul sibian a avut perioade de glorie şi a purtat sus stindardul oraşului în vremuri când aici alte sporturi au decăzut. Suporterii baschetului nu au lipsit, publicitatea a luat amploare, iar mediile moderne au înlesnit informarea. Şi astăzi, când echipa sibiană luptă pentru a-şi redobândi forma, majoritatea susţinătorilor, mai toţi tineri, îi sunt fideli. CSU Atlassib Sibiu se bucură de sprijinul nu doar din partea economiei private, ci şi a sferei publice. Astfel, punerea la dispoziţie a Sălii Transilvania de către Consiliul Judeţean Sibiu asigură condiţii bune de antrenament şi de competiţie. Fără susţinere mediatică însă, impactul sportului asupra populaţiei ar fi mult mai mic, ceea ce mă îndeamnă să felicit realizatorii revistei „CSU Fans Magazin” cu ocazia apariţiei numărului 100 şi să le doresc ca în curând să relateze iar despre atingerea de performanţe deosebite a echipei sibiene, spre bucuria noastră.

  • Horaţiu Răcuciu
  • Prefectul judeţului Sibiu

    După cele 100 de ediţii la care a ajuns, CSU Fans Magazin are toate şansele să devină o publicaţie specializată în jocul de baschet, respectabilă şi dorită de fani. Atunci „Multe inimi, un singur suflet” va fi mai mult decât logo-ul publicaţiei. Va fi o realitate, din care va câştiga nu doar baschetul sibian, ci şi întreaga mişcare sportivă locală.

LA MULŢI ANI REALIZATORILOR REVISTEI ŞI FANILOR BASCHETULUI SIBIAN! 

  • Liviu Puicu
  • Manager CSM Bucureşti 

   Felicit iniţiativa Dvs cu redactarea revistei al 6 lea jucător şi mă bucur să am ocazia de a spune câteva cuvinte la împlinirea celor 100 de numere ale revistei. Despre publicul sibian, cu mare sinceritate toată dragostea, sunt extraordinari şi dacă aş face o comparaţie cu trecutul, când Sibiul se lupta sau chiar câştiga titlul şi acum cu rezultate mai puţin bune, publicul rămâne neschimbat, energic, cunoscător şi iubitor al baschetului. În final vă urez mult succes cu revista Dvs şi sunteţi cei mai buni!

  • Tudor Costescu
  • antrenor BCMU Piteşti

   Va felicit pentru această sărbătoare. Sunteţi unul dintre reperele baschetului masculin românesc în ultimii 20 de ani, ca şi club şi ca organizaţie. Întotdeauna a fost o mare placere şi o mare provocare să joc în Sala Transilvania şi întotdeauna foarte greu, în scurta mea experienţă ca antrenor. Sunt bucuros, ca unul dinăuntrul fenomenului, că există o asemenea comunitate care înţelege să susţină nu doar sportul sibian, ci baschetul ca un întreg. Am apreciat fair-play-ul şi dorinţa voastră de a câştiga în limitele sportivităţii şi voi reveni oricând cu plăcere să joc, indiferent de miză. Vă doresc să fiţi la fel de pătimaşi şi pasionaţi şi să aveţi puterea, ca un adevărat suporter, să treceţi peste momentele mai puţin fericite ale echipei, aşa cum trebuie să vă bucuraţi din plin pentru succesele ei. La (mult mai) Mulţi Ani!

csufans/27.03.2012

NOTA: Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afișarea de anunțuri publicitare, jigniri, trivialități, injurii aduse celorlalți cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura, șterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs dacă nu folosiți un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu răspunde pentru conținutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revine integral autorului comentariului.

NOTA: Continutul website-ului http://www.csufans.ro este destinat exclusiv informarii publice. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in limita a 250 de cuvinte. In aceste cazuri, in mod obligatoriu, trebuie citata sursa informatiei, cu link catre site.

Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, autor, articol, afisarea de anunturi publicitare, jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervam dreptul de a cenzura, sterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs daca nu folositi un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu raspunde pentru continutul postat de utilizatori in rubrica de comentarii, aceasta responsabilitate revine integral autorului comentariului.

Afisari: 1371

Adauga un comentariu

Numele *:


Email *:


Website :

Comentariul tau :
Cod de verificare:
->Clasament Liga Nationala de Baschet Masculin

Loc Club P
1 CSU Sibiu 32
2 U BT Cluj 31
3 SCMU Craiova 29
4 CSM Oradea 28
5 SCM Timisoara 25
6 BCM U Pitesti 24
7 Dinamo Bucuresti 8
8 Steaua Bucuresti 7


CSU Fans Magazin

CSU Fans Magazin