ro

en

de


*** CSU Sibiu a castigat in premiera Cupa Romaniei. ***


WRAcademy

Euroleague Basketball sus╚Ťine ÔÇŁAl 6-lea Juc─âtorÔÇŁ

Euroleague Basketball sus╚Ťine ÔÇŁAl 6-lea Juc─âtorÔÇŁ

Euroleague Basketball sus╚Ťine ”Al 6-lea Juc─âtor”, în drumul spre un nou record mondial!

   Euroleague Basketball, forul care organizeaz─â cele mai importante dou─â competi╚Ťii intercluburi din baschetul european – Euroliga ╚Öi Eurocup -, sus╚Ťine unul din cele mai curajoase proiecte ini╚Ťiate pân─â acum de suporterii sportului cu mingea la co╚Ö! Cunoscând faptul c─â dragostea pentru baschet nu are grani╚Ťe, Euroliga a salutat ini╚Ťiativa fanilor sibieni de a dep─â╚Öi un nou record mondial, prin editarea ╚Öi tip─ârirea celei mai mari reviste din lume. Astfel, compania care are ca ac╚Ťionari cele mai mari cluburi din Europa ╚Öi-a ar─âtat deschiderea de a ne promova ╚Öi ajuta proiectul prin cât mai multe mijloace, împ─ârt─â╚Öindu-ne devotamentul, entuziasmul ╚Öi dorin╚Ťa de a promova sportul pe care îl iubim într-un mod cu totul original.

    Euroleague Basketball ╚Öi-a manifestat suportul fa╚Ť─â de ini╚Ťiativa suporterilor CSU Sibiu pentru realizarea revistei CSU Fans Magazin 200 într-un format prin care s─â stabileasc─â un record mondial, oficialii de la Barcelona urmând a intermedia semnarea unor exemplare de c─âtre juc─âtori ╚Öi antrenori din Eurolig─â. Mai mult, fiind impresiona╚Ťi de d─âruirea suporterilor sibieni ╚Öi de iubirea pe care o arat─â baschetului, ace╚Ötia ne-au transmis un mesaj oficial.

„Noi to╚Ťi cei de la Eurolig─â vrem s─â îi felicit─âm pe cei de la CSU Sibiu ╚Öi pe suporterii lor pentru ini╚Ťiativele originale ╚Öi extraordinare pe care le au. Faptul c─â au mai b─âtut deja un record mondial ╚Öi urmeaz─â s─â îl bat─â pe al doilea arat─â ambi╚Ťia clubului. Noi, iubitorii de baschet, ne bucur─âm s─â vedem c─â pasiunea ╚Öi sus╚Ťinerea pentru acest sport ajung peste tot ╚Öi fac s─â se întâmple lucruri incredibile a╚Öa cum este aceast─â revist─â uria╚Ö─â”, a declarat Alex Ferrer Kristjansson, director de comunicare ╚Öi branding al Euroligii.

   Euroliga va promova a╚Öadar proiectul sibian la cel mai înalt nivel, folosindu-se de resursele proprii, iar la Sibiu se vor întoarce curând câteva numere de colec╚Ťie ale CSU Fans Magazin, semnate de unii dintre cei mai buni juc─âtori ╚Öi antrenori din lume! Acestea vor fi folosite în cadrul unei licita╚Ťii, scopul nostru fiind acela╚Öi: strângerea de fonduri pentru construirea statuii lui Elemer Tordai.

    Salut─âm cu c─âldur─â deschiderea ar─âtat─â de noul nostru partener ╚Öi suntem onora╚Ťi s─â ne asociem cu cea mai important─â competi╚Ťie ╚Öi, totodat─â, cu cele mai mari cluburi din Europa! Suporterii sibieni ╚Öi întreaga suflare a baschetului românesc empatizeaz─â f─âr─â doar ╚Öi poate cu proiectele ╚Öi valorile Euroligii, fiecare dintre noi putând sim╚Ťi emo╚Ťia sloganului celebrei competi╚Ťii: ”I feel devotion!”.

CSU Fans Magazin, un sus╚Ťin─âtor constant al Euroligii

    A╚Öa cum a f─âcut-o ╚Öi pân─â acum, revista creat─â voluntar de suporterii baschetului va con╚Ťine atât în num─ârul aniversar cât ╚Öi în cele viitoare materiale de interes pentru iubitorii acestui sport, cu teme inedite legate de Eurolig─â.

    „CSU Fans Magazin”, singura revist─â de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existen╚Ť─â, s─ârb─âtore╚Öte num─ârul 200 cu o edi╚Ťie special─â, ce va m─âsura nu mai pu╚Ťin de 1x1.6 m si 24 de pagini. Proiectul este realizat de Asocia╚Ťia „Al 6-leajuc─âtor” ╚Öi are ca dublu scop marcarea num─ârului aniversar al revistei ╚Öi strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Interna╚Ťional Sibiu, statuia lui Elemer Tordai.

    Revista de record mondial „CSU Fans Magazin” va fi tip─ârit─â ╚Öi în format standard, într-un tiraj de 1500 de exemplare, iar 8 dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumi╚Ťi din România, dar ╚Öi din baschetul interna╚Ťional. Cele 8 reviste cu autograf vor fi fi scoase la licita╚Ťie, într-un format de colec┼úie, înr─âmate, cu scopul ob╚Ťinerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.

    Acest record le este dedicat celor doi suporteri de marc─â ai BC CSU Sibiu, Radu Mu╚Öoaie ╚Öi Ilie Mitea, unii dintre cei mai mari sus╚Ťin─âtori ai culorilor galben-albastre, care, din p─âcate, nu se mai afl─â printre noi.

csufans/03.05.2019


NOTA: Continutul website-ului http://www.csufans.ro este destinat exclusiv informarii publice. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in limita a 250 de cuvinte. In aceste cazuri, in mod obligatoriu, trebuie citata sursa informatiei, cu link catre site.

Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, autor, articol, afisarea de anunturi publicitare, jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervam dreptul de a cenzura, sterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs daca nu folositi un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu raspunde pentru continutul postat de utilizatori in rubrica de comentarii, aceasta responsabilitate revine integral autorului comentariului.

Afisari: 81

Adauga un comentariu

Numele *:


Email *:


Website :

Comentariul tau :
Cod de verificare:
->Clasament Liga Nationala de Baschet Masculin

Loc Club P
1 CSU Sibiu 42
2 U BT Cluj 41
3 CSM Oradea 39
4 SCMU Craiova 36
5 SCM Timisoara 34
6 BCM U Pitesti 34
7 Steaua Bucuresti 18
8 Dinamo Bucuresti 18


CSU Fans Magazin

CSU Fans Magazin