Sibiul.ro   |  CSU FANS   |  Facebook CSU Fans   |  CHAT   |  CSU Sibiu   |  FRBaschet   |  totalbaschet   |  DAbaschet   |  24 secunde   |  NBA   |  eurobasket

despre profesionism...

cronici de meci, transferuri si alte comentarii
User avatar
Posts: 1366
Joined: 09.11.2005 14:48
Location: Sibiu
PostPosted: 25.07.2007 07:04
Primul rugbyst roman din Anglia si cum se intelege profesionismul in tara inundatilor:

RUGBY.RO: Cum au fost primele doua saptamani in Anglia?

PAULICA ION: Foarte bine. Am prins chiar de la inceput tot, de la impartirea echipamentului pana la programul de antrenamente si schemele pentru sezon. Acolo se face un proiect de joc la inceput si se stabileste practic totul pentru noul sezon.

RUGBY.RO: Ti-au spus ce asteapta de la tine?

PAULICA ION: Nu neaparat. Stiau ca am venit ca sa ma acomodez si ca voi pleca. S-au bucurat ca am venit inainte de Cupa Mondiala, eu m-am bucurat ca am avut ocazia sa cunosc stafful, totul a fost super OK.

RUGBY.RO: S-a rezolvat problema vizei de munca?

PAULICA ION: Da, totul este bine acum.

RUGBY.RO: Este diferenta mare fata de ce ai lasat la Steaua? Am inteles ca ai zile in care pleci la 6:00 de acasa si vii la 16:00.

PAULICA ION: Sunt zile in care plec la la 6 jumatate si ajung la patru acasa. Pleci la munca practic, acolo este o meserie, asta scrie si pe cartea de munca. Totul de acolo m-a impresionat, de la pregatire pana la antrenori sau jucatori. Toata lumea lucreaza singura, au programe de antrenament si caiete de joc si fac fiecare ce le trebuie. Nu trebuie sa stea nimeni cu gura pe ei. Nu te controleaza nimeni zilni, insa fiecare trebuie sa isi faca treaba, altfel, la un moment dat, va avea mult de pierdut. Practic, e o alta lume acolo.
RUGBY.RO: Va fi concurenta mare pentru tine, sunt multi pilieri lotul lui Bath…

PAULICA ION: Este concurenta, dar, fiind campionatul puternic, ei au dorit sa aiba jucatori pe care sa se poata baza, sa-i roteasca in teren. Nu puteau sta in 3 sau 4 pilieri, le trebuie mai multi. Sunt meciuri puternice si strategia este sa aiba mereu jucatori proaspeti la partidele urmatoare.

RUGBY.RO: Se doreste atacarea primelor locuri?

PAULICA ION: Ca orice echipa din Anglia trage cat mai sus. Sunt multi jucatori noi acum si cred ca vor sa urce cat mai sus. Acum lumea se uita dupa noi pe strada cand ne vede in echipament si ne admira.

RUGBY.RO: Cat de intorci la Bath?

PAULICA ION: Dupa Cupa Mondiala. Imediat dupa ce se termina CM merg in Anglia. Nu ar avea rost sa merg mai devreme, mai mult as obosi pe drumuri.

http://www.rugby.ro/articol_a.asp?aid=12172

Return to Suporteri ai altor echipe

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron