Sibiul.ro   |  CSU FANS   |  Facebook CSU Fans   |  CHAT   |  CSU Sibiu   |  FRBaschet   |  totalbaschet   |  DAbaschet   |  24 secunde   |  NBA   |  eurobasket

Asociatia "Al 6-lea jucator"

User avatar
Posts: 1157
Joined: 08.11.2005 11:55
Location: Sibiu
PostPosted: 08.10.2006 22:47
Fericire, tristete, speranta, extaz, toate aceste sentimente ne-au invadat inimile in fiecare meci al echipei noastre de suflet: CSU SIBIU. Cu timpul, am devenit o familie, avand un singur scop: sa ii facem mandri si sa ii rasplatim pe cei care ne daruiesc clipe de neuitat in fiecare meci jucat.

Asociatia “Al 6-lea jucator” a fost infiintata din dragostea fanilor pentru baschet, din dorinta de a ajuta la promovarea baschetului sibian la toate nivelurile, de a sustine, a acorda sprijin financiar si a stimula activitatile in acest sport.

In aceasta asociatie s-au implicat initial intelectual si material 47 de membri.

Pana in prezent, asociatia s-a implicat direct in sustinerea baschetului sibian prin numeroase actiuni:
• achizitionarea unor materiale menite sa sustina si sa incurajeze echipa CSU SIBIU (bannere, tobe si sirene, tricouri inscriptionate cu textul “Al 6-lea jucator” -prin care aratam ca suporterii sunt al saselea jucator al echipei-, fulare si un steag de dimensiuni impresionante inscriptionate cu numele echipei, steaguri si pancarte de diferite dimensiuni, colorate in galben si albastru, fluturasi de informare, majorette)
• cadouri pentru jucatori, cu ocazia zilelor de nastere
• filme realizate pentru diverse evenimente (sezonul 2005-2006, meciul de retragere a lui Claudiu Muntean)
• un forum al suporterilor (www.csufans.sibiul.ro)
• campionat amator de street-ball la care au participat, in componenta fiecarei echipe, jucatori si fosti jucatori ai echipei CSU Sibiu
si in curand:
• un site de Internet dedicat baschetului (www.csufans.ro)
• revista dedicata baschetului sibian (CSU FANS Magazin)

Presa a jucat un rol important in reusita actiunilor noastre, precum si in dezvoltarea imaginii asociatiei si a fanilor sibieni. Numeroase articole de informare, dar si de lauda, au fost publicate:
• “CSU Sibiu va fi prima echipă din România care va avea suporteri înscrişi într-o asociaţie legal constituită” (Sibianul)
• “Cine promoveaza Europeanul sibian? Chiar fanii echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu, ei strangand fonduri pentru realizarea unor fluturaşe, care să fie împărţite prin oraş, pentru ca publicul iubitor de baschet să vină în număr cât mai mare la cele două săli care vor găzdui meciurile” (Ziarul de Sibiu)
• "Sala din Sibiu a fost plina, sustinatorii echipei romane putand fi considerati al 6-lea jucator” (www.sport365.ro)
• “broke out at Transylvania Arena in Sibiu as the home country lifted the gold medal in front of a capacity crowd of roughly 2,000 jubilant spectators." (www.fibaeurope.com)
• “Suporterii CSU Sibiu sunt cu siguranţă primii din ţară, prin spectacolul pe care-l asigură la fiecare meci”(Sibianul)
• “Suporterii sibieni creeaza o atmosfera infernala meci de meci”
• “Rar iti este dat sa vezi atata pasiune si daruire de la fanii vreunei echipe, indiferent despre ce sport este vorba”
• "La Sibiu baschetul a devenit religie iar sala neincapatoare la fiecare joc",
• "Fiecare zi in care CSU sustine un meci in sala Transilvania e o zi de sarbatoare" ( www.numaibaschet.ro, Ziarul de sibiu)

Desigur, si laude din partea VIP-urilor:
"Am fost impresionat de galerie. A fost fantastic, nu am mai vazut asa ceva" - Vlad Moldoveanu, campion si MVP al Campionatului European U18 de Baschet 2006 (www.spt.ro)
"Ne bucurăm că putem juca în faţa unui public cunoscător de baschet" - Ioan Constantin, antrenorul nationalei de juniori (www.numaibaschet.ro)

Principalele obiective ale asociatiei “Al 6-lea jucator”:
• promovarea activitatilor sportive prin diverse mijloace
• organizarea de forumuri si campanii publice, menite sa sensibilizeze opinia publica in legatura cu activitatile sportive
• intalniri ale membrilor asociatiei cu oameni de afaceri, persoane publice, iubitori de activitati sportive si colaborarea cu institutii publice sau private, cu asociatii similare din tara sau strainatate, in vederea obtinerii sprijinului logistic si financiar pentru indeplinirea scopurilor asociatiei
• editarea de materiale promotionale
• sustinerea cluburilor sportive prin intermediul unor intalniri, concursuri, tabere sportive si excursii
• colaborarea cu organizatii internationale de profil si eventuala afiliere ulterioara la acestea
Baschetul sibian a facut atat de multe pentru noi, ne-a daruit atat de multe satisfactii, ne-a facut sa ne simtim mandri pentru ca suntem cetatenii acestui oras.

Asociatia “Al 6-lea jucator” este deschisa in a sprijini si a fi sprijinta.


Contact: prin mesaj privat pe acest forum Claudiu sau monica
User avatar
Posts: 1157
Joined: 08.11.2005 11:55
Location: Sibiu
PostPosted: 13.12.2006 11:54
florin wrote:Am pus alaturat formulare pentru:
- inscriere in asociatie (cu recomandarea aferenta)
Attachments
intrare asociatie.doc
(20 KiB) Downloaded 1021 times
recomandare asociatie.doc
(20 KiB) Downloaded 1025 times
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 01.04.2011 17:41
Aveti mai jos Procesul Verbal de la Adunarea Generala a Asociatiei, varianta prescurtata. Autorul PV Bauade, o sa vedeti amprenta ei inconfundabila in ceea ce a consemnat :) .

Proces verbal
Adunarea generală “Asociația al 6-lea jucător” (25 Martie 2011)

Persoane prezente: 21 + 19 împuterniciri
Retrageri: Achim Mircea, Albescu Ciprian, Buiuc Alexandru, Lodea Antoniu, Monica si Cornel Solomon.
O cerere de admitere: Radu, șeful Ultra Sound. Admis.

Bilanț – prezentare CSU Fans Magazin – am mai tipărit 82 nr., 23.000 bucăți, cheltuit 600 de lei cu revista. 16 persoane care au contribuit. Grafica o face Ivan, în loc de Mircea.

Site-ul: îmbunătățit din august 2010, Ovi cam de unul singur. Rezumatele pe site, live-urile foarte important. Traficul a crescut foarte mult, 3.000 vizitatori unici pe săptămână, locul 57 în site-urile de sport.
Ivan, merit foarte mare și la revitaloizarea site-ului – cu chat-ului. Datorită lui am primit premiu pentru promovarea baschetului. Nu există niciun alt sport în România care să aibă atât de multe meciuri transmise live.

Proiect site baschetlive.ro – cumpărat domeniu pe asociație – vremn să facem plataformă cu meciurile de baschet live, adunăm toate transkisiunile. În plan – să adunăm și din baschetul feminin. Probabil doar din sezonul următor.

Facebook – 1500 de prieteni pe facebook, mai mult decât pe forum. Datorită lui Ovi.

Promovarea baschetului – lipsit cu desăvârșire. Avem nevoie de ajutor. Mingi avem, de un an de zile stau degeaba 30 de mingi. Reggie nu se prea poate ocupa. Mama lui Rhadoo îl bate la cap să le dea. În principiu, Vali, Văruțu și Adela pot dimineața, IFG, Raul, Ramo, Georgi după-amiaza. Tudor face cartonașele pt copii.

Coregrafii – foarte puține sezonul ăsta. Cu Piteștiul trebuie făcut, indiferent ce se întâmplă. Votat.

Calendarul – al treilea an de apariție. Sponsorizat primul de tiparesteacasa.ro, apoi printcenter și Cristi Bicher.

Fan Shop – anul acesta, dezastru, deşi e primul an în care am făcut cu sigla clubului. Profituri ridicole, stoc imens. Propunere: tricourile să semene cu cele purtate de jucători. Cost 45 de lei la vânzare.

Propunere Clau: montat panouri în tot oraşul. Primele mijloace fixe: 2 panouri mobile, cameră video.

Record mondial 2012, propunere. Cel mai mare nr de persoane care joacă baschet simultan. Necesar aprox 20.000 de euro numai pentru panouri mobile.

Avem nevoie de CONTABIL.

Alegem CENZOR, fostul a plecat din ţară (fără banii noştri, cică).
Clau propune ca viitor CD să aleagă cenzorul. Aprobat. Se modifică statutul.

SECRETAR – aleasă Adela.

COTIZAŢIA – doar 2 inşi cu cotizaţia la zi. Variante: Ovi – să facem 2,5, dar să plătim toţi restanţele. Clau – să ştergem toate datoriile, să începem de la zero. Raul – propune să plătim cotizaţia annual, odată cu abonamentul (nu primeşte abonament până nu e cu cotizaţia la zi). Tudor – propune cine se implică, să fie scutit.

Cotizaţia rămâne la 5 lei, VOTAT. 27 voturi pentru.

Propunere – să se plătească cotizaţia la început de tur şi la început de retur, în 2 tranşe.

Propunere - să se şteargă datoriile până în ianuarie 2010. RESPINS.

Propunere – termen-limită până la începutul sezonului să se plătească restanţele, cine nu le-a plătit, să fie exclus. Florin propune să facem o nouă AG, să vedem cine-i exclus.

Clau – trimite-ne lista cu restanţele!!!!!

PROIECTE depuse la Primărie – anul ăsta 5100 de lei finanţare, Tudor a făcut proiectele, primeşte 10% APROBAT. Avem nevoie de cineva să meargă cu hârţoagele la Primărie, spre aprobare. Vali voluntar.

VOLUNTARI: la împărţit reviste – nu se oferă nimeni.

Trebuie să alegem adminii forumului, Monica şi Călin s-au retras.

PROPUNERE: Ovi. ADOPTAT unanimitate. Propuneri moderatori: Rhadoo, Ramo, Vali. ADOPTAT unanimitate.
Florin şi Vali vb cu Giloo pt baschetlive.ro.

Cupa Liceelor – avem Sala Transilvania de la Vali, s-a împotmolit.
Propunere – pe lână IFG permanent, să intre şi Radu Ultra Sound (reprezintă grosul galeriei, Asociaţia fiind a suporterilor, e bine să-şi găsească locul toţi suporterii, să aibă şi US o persoană care să aibă acces la decizii). APROBAT unanimitate.

VOT CD: Florin 40 voturi, Rhadoo 40 voturi, Bauade 40 voturi, Ivan 40 voturi, Reggie 40 voturi, Tudor x 40 voturi, Claudiu 40 voturi, Dan Cotora 38 voturi, acestia plus IFG si Radu US sunt membrii Consiliului Director pentru urmatorii 2 ani. A mai candidat Nicky, care a obtinut 2 voturi pentru.

CD votează preşedintele. Claudiu Hila 9 voturi, Rhadoo 1 vot.

Return to Despre Asociatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron