Sibiul.ro   |  CSU FANS   |  Facebook CSU Fans   |  CHAT   |  CSU Sibiu   |  FRBaschet   |  totalbaschet   |  DAbaschet   |  24 secunde   |  NBA   |  eurobasket

2% pas cu pas

User avatar
Posts: 1157
Joined: 08.11.2005 11:55
Location: Sibiu
PostPosted: 07.03.2007 19:41
Fiecare dintre noi ARE OBLIGATIA de a contribui la bugetul de stat, prin intermediul impozitului anual datorat. Fiecare dintre noi are acum LIBERTATEA DE A DECIDE ce se va intampla cu 2% din impozitul datorat statului. Decideti ca 2% din impozitul pe venit sa fie directionat catre asociatia suporterilor "Al 6-lea jucator".

Am facut multe lucruri impreuna, avem inca foarte mult proiecte de realizat, avem insa si foarte multe vise care pot sa devin acum realitate. Avem acum o oportunitate de care trebuie sa profitam. Putem impreuna sa facem lucruri pe care nici o galerie din tara nu le-a mai realizat.

Imaginatia suporterilor sibieni nu are limite. Putem sa facem lucruri frumoase de care sa fim mandri si putem da prin mandria noastra maretie numelui CSU si cinste orasului Sibiu. Oricare dintre voi puteti fi partasi la visele noastre cum foarte mult ne dorim noi cei din asociatie sa ne faceti partasi la visele voastre si impreuna imaginarul sa-l transformam in realitate. Suntem o comunitate mica. Suntem un bulgare mic de zapada. De noi depinde daca ne vom topi sau daca ne vom rostogoli si vom deveni o forta.


Cum puteti directiona 2% din impozitul pe venit catre Asociatia al 6-lea jucator?


Daca ati obtinut in anul 2006 venituri numai din salarii (de la unul sau mai multi angajatori)
Pasi de urmat:
1. Completati formularul 230 - Cerere privind destinatia sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Formularul poate fi descarcat la sfarsitul acestui mesaj.
2. Solicitati angajatorului fisa fiscala pe anul 2006.
3. Depuneti la Administratia Financiara de care apartineti (din localitatea de domiciliu) formularul 230 completat, impreuna cu o copie dupa fisa fiscala / fisele fiscale. Documentele pot fi depuse personal la Administratia Financiara de care apartineti sau prin posta, prin scrisoare recomandata, recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii in termenul legal prevazut. Data limita de depunere: 15 mai 2007 .


Daca ati obtinut in anul 2006 venituri din alte surse (drepturi de autor, chirii etc.)
Pasi de urmat:
1. Completati formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006. Formularul poate fi descarcat la sfarsitul acestui mesaj. Pentru a directiona 2% din veniturile realizate catre asociatia "al 6-lea jucator", trebuie sa bifati punctul 2. din sectiunea III . Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
2. Depuneti la Administratia Financiara de care apartineti (din localitatea de domiciliu) formularul 200 completat. Documentul poate fi depus personal la Administratia Financiara de care apartineti sau prin posta, prin scrisoare recomandata, recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii declaratiei in termenul legal prevazut. Data limita de depunere: 15 mai 2007.


Daca ati obtinut in anul 2006 atat venituri din salarii, cat si venituri din alte surse
Pasi de urmat:
1. Completati formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006. Formularul poate fi descarcat la sfarsitul acestui mesaj. Pentru a directiona 2% din veniturile realizate catre asociatia "al 6-lea jucator", trebuie sa bifati punctul 2. din sectiunea III . Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata.
2. Completati formularul 230 - Cerere privind destinatia sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual. Nu va faceti probleme daca nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Puteti lasa casuta necompletata. Formularul poate fi descarcat la sfarsitul acestui mesaj.
3. Solicitati angajatorului fisa fiscala pe anul 2006.
4. Depuneti la Administratia Financiara de care apartineti (din localitatea de domiciliu) formularele 200 si 230 completate, impreuna cu o copie dupa fisa fiscala / fisele fiscale. Documentele pot fi depuse personal la Administratia Financiara de care apartineti sau prin posta, prin scrisoare recomandata, recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezentand dovada depunerii in termenul legal prevazut. Data limita de depunere: 15 mai 2007 .

Va multumim!
Attachments
200.pdf
Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006
(147.48 KiB) Downloaded 376 times
230.pdf
Cerere privind destinatia sumei reprezentând pana la 2% din impozitul anual
(111.86 KiB) Downloaded 349 times
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 24.02.2008 02:21
Cred ca putem sa demaram o noua campanie de strangere a celor 2% din impozit. In curand o sa incepem sa primim fisele fiscale. Cine ofera cei 2% si, mai important, cine ne ajuta sa strangem de la cat mai multe persoane asemenea declaratii si fise?
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 04.04.2008 22:48
Dam drumul la campanie? Mai avem la dispozitie 45 de zile... Hai sa ne organizam odata si sa strangem din nou bani. Anul trecut ne-au intrat 21 mil, chiar daca am strans fise de 45 mil. Nu stiu ce fac astia de la finante cu restul. Dar bine macar ca stim ca ramanem cu jumatate din bani, sa incercam sa traingem mai mult.

Cine demareaza campania? Florin, poti sa aflii daca mai trebuie fisa fiscala sau merge doar cu formularul? Poti actualiza formularul?

Return to Despre Asociatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron