Sibiul.ro   |  CSU FANS   |  Facebook CSU Fans   |  CHAT   |  CSU Sibiu   |  FRBaschet   |  totalbaschet   |  DAbaschet   |  24 secunde   |  NBA   |  eurobasket

Parerea mea!

User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 22.11.2006 12:00
Imi cer scuze ca deschid un subiect separat dar cred ca sunt chestii importante care privesc toti membrii forumului (chiar daca in aparenta mesajul se adreseaza doar unora). Toti ar trebui sa invete ceva din ceea ce s-a intamplat. peste cateva zile acest mesaj va fi sters si nu va mai ocupa degeaba :) spatiul pe aici.

Acest forum s-a transformat intr-o mare groapa de gunoi. Transformata, fara echivoc, de unii din “marii” contestatari ai antrenorului (aici exclud prietenii care ii am printre ei pentru ca acestia au dovedit ca au totusi logica si bun simt, acceptand ca putem sa avem si pareri diferite, acestia nepostand “gunoaie” pe forum, mesaje gen “Romania Mare”). A, mai sunt unii care au facut forumul asta de necitit. Unii dintre pushtanii care scriu ca sa se afle in treaba, care emit tot felul de judecati fara sa aiba habar despre ceea ce vorbesc.

Daca ne gandim la cum era forumul acum un an si cum e acum ar trebui sa ne fie rusine. Toti am participat la transformarea lui. Si cand ar fi trebuit sa corectam lucrurile nu am facut-o, in numele unei democratii prost intelese (si de cei bine intentionati si de cei care vor doar sa arunce cu noroi). Poate nu ar fi stricat putina dictatura pe forum :). Uite, baietii cu chef de cearta, inca un motiv sa comentati.

Ar trebui sa constituie un serios semnal de alarma ca oameni cu bun simt, care postau chestii despre baschet (nu despre certuri tampite) nu mai scriu pe forum sau scriu mult mai rar. Unii nici macar nu il mai citesc. Iar lista e lunga: me_sb, florin, tudor X, Rhadoo, Albu, frank, alexknicks, lazio, Sven, daniel-san, reggie, Oancea samd. Culmea este ca majoritatea celor de mai sus fac parte din grupul care a initiat toate actiunile de dupa noiembrie 05, sau cei care au pus bazele asociatiei. Parerea mea ca oameni valorosi, care au avut o contributie importanta la tot ce s-a facut pana acum. Eu cred ca este o pierdere ca acestia nu mai scriu pe forum asa de des cum o faceau odata. Calitatea forumul a scazut atat de mult incat....ce sa mai zic?

Ma asteptam la atacuri de multa vreme (normal, intotdeauna, daca vrei sa te bage lumea in seama, te iei de cel mai “vizibil”). Nu ma intereseaza sa castig vreun premiu de popularitate pe aici, asa ca nu am de gand sa multumesc pe toata lumea pentru ca acest lucru este imposibil. Dar nici nu vreau sa citesc tot felul de mesaje ale unora care ma balacaresc acum pentru motivul ca nu vreau sa “executam” antrenorul. Unii care acum considera ca nu sunt bun, dupa ce au sarit in sus fericiti la primele initiative ale mele felicitandu-ma de “n” ori. Sau care acum imi reproseaza ca am luat decizii singur, fara sa-i consult si pe altii. Cand am luat singur decizii (sau cu 2-3 persoane) despre initiativele noastre sau despre cum sa aducem bani la asociatie sau revista am fost bun si am avut voie sa le iau. Acum nu am mai avut voie (nu ca as fi luat singur decizia de a face acea intalnire de ieri). Oameni care totusi stiu cate zeci de telefoane (fara nici o exagerare, si asta s-a intamplat in foarte multe zile) dadeam zilnic pentru asociatie si pentru a organiza diverse lucruri dar care acum au uitat brusc tot. Culmea este ca cei mai mari contestatari ai mei (ce tare sunt, astept si niste bannere cu demisia :)) nu au facut absolut nimic pentru asociatie, pentru a aduce bani pentru revista, pentru a ajuta intr-un fel ca aceasta sa mearga bine, sau la proiectul cu scolile, sau alte initiative. De dat bani pentru fondul suporterilor nu mai vorbesc (nu ca ar fi obligati, dar toti cei care au vrut sa contribuie cu ceva la bunul mers al asociatiei si la alte actiuni ale suporterilor au facut macar ceva si si-au oferit ajutorul). Dar de dat din gura si de a incerca sa distruga ceva...e usor. Sau de a critica antrenorul din fata calculatorului dar nu au curajul sa mearga sa discute direct cu el. (Aici il exclud pe alexis pentru ca el a facut asta, macar el a avut curajul asta, sa vb direct cu antrenorul despre subiecte delicate ;)). Ce oameni...care sufera de teoria conspiratiei si care brusc nu mai au incredere in persoane in care au avut destul timp. Pai fratilor, eu am facut tot ceea ce am facut de placere, nu ca sa ma enervez. Am destule situatii in care ma enervez la locul de munca :). Daca voi faceti asta doar ca sa aveti motive sa va enervati e treaba voastra.

Acesta este ultimul meu mesaj pe forum pentru (sper) o lunga perioada de timp. Nu am mai citit mesajele postate de ieri si nici nu o sa mai citesc curand ceva pe aici. Asa ca daca ati mai scris careva niste mizerii la adresa mea nu va pot oferi satisfactia ca le-as fi citit si le-as fi pus la suflet. Asa ca nu va mai obositi sa-mi scrieti cine stie ce raspunsuri ca oricum nu mai intru pe forum. Ramaneti voi si scrieti ce vreti pe forum, otraviti-l in continuare cei 10-20 care faceti asta. Pentru cei care imi sunt prieteni, stiti cum sa ma gasiti ;).

Return to 2006-2007

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron