Sibiul.ro   |  CSU FANS   |  Facebook CSU Fans   |  CHAT   |  CSU Sibiu   |  FRBaschet   |  totalbaschet   |  DAbaschet   |  24 secunde   |  NBA   |  eurobasket

Alte lucruri (orice nu are legatura cu alte subiecte)

De toate pentru toti
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 28.07.2006 16:22
Ceea ce vreau sa scriu aici nu are nici o legatura cu subiectul dar poate imi rezolv problema :). Cine stie sa transfere o agenda de numere (cateva sute) de pe un sim (sau telefon) pe calculator si ulterior pe alt telefon? Trebuie sa schimb telefonul si daca as copia contact cu contact as sta cateva zile.

Multumesc pentru intelegere :)

Sper sa nu primesc ban pentru off topic :lol:
Last edited by Claudiu on 25.04.2007 10:52, edited 1 time in total.
User avatar
Posts: 291
Joined: 25.03.2006 18:57
Location: Sibiu
PostPosted: 28.07.2006 20:57
De un cablu de date ai tu nevoie. Sau te duci la germanos, aia fac chestia asta cu transferatul numerelor rapid de pe un tel pe altul.(am auzit ca au ceva dracie de sistem care face chestia asta eins-zwei!
JOY is what happens when we allow ourselves to recognize how great things really are.
User avatar
Posts: 2221
Joined: 16.11.2005 14:25
Location: sibiu
PostPosted: 29.07.2006 10:34
la orice magazin gsm (orange, vodafone, germanos) iti transfera agenda.
---------> Mai merita ceva?

NEVER FORGET, NEVER FORGIVE! (tocala, banica, olaru)
User avatar
Posts: 336
Joined: 11.04.2006 20:07
Location: Sibiu
PostPosted: 30.07.2006 16:16
:D... legat de aceasta "chestie" ... ma gandesc ca ar fi bine sa se faca pe forum un subiect/categorie(gen campionat 2006-2007(nu stiu cum ii zice exact... daca nu ma insel ii zice chiar forum)) numita "cafenea" sau "pe terasa" (ceva de genul)... in care sa se discute alte chestii ce ne preocupa in afara baschetului :D...
"The harder the battle, the sweeter the victory!" Achille
User avatar
Posts: 1157
Joined: 08.11.2005 11:55
Location: Sibiu
PostPosted: 31.07.2006 15:21
Ivan, ocupa prea mult spatiu o sectiune sau chiar un forum (si asa e cam greu sa tin forumul la dimensiuni "normale"), dar cred ca cel mai bine e sa fie un subiect separat, aici la sugestii forum, asa ca am "spart" mesajul initial, iar cine mai are probleme poate sa scrie aici mai departe.
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 31.07.2006 15:43
N-am rezolvat la Germanos, cica nu "accepta" softul de la N70 sa copiezi de pe alt telefon. Alte variante mai aveti?
User avatar
Posts: 1673
Joined: 17.03.2006 16:37
Location: sibiu
PostPosted: 01.08.2006 11:33
daca e nokia, atunci ai nokia pc suite unde ai inclusiv arhivare fisiere!
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 01.08.2006 13:42
Nu e nokia. Trebuie sa transfer de pe un sony ericsson pe nokia n70.
User avatar
Posts: 1673
Joined: 17.03.2006 16:37
Location: sibiu
PostPosted: 01.08.2006 13:51
hmmm! daca e telefonul acela care il aveai, e totusi un telefon generatie noua! cred ca sony ar trebui sa aiba si ei un pc suite......
ai verificat pe net?
User avatar
Posts: 336
Joined: 11.04.2006 20:07
Location: Sibiu
PostPosted: 02.08.2006 20:39
Hehe... ce chestie... ieri am vazut ca Germanos face reclama la tv cum ca ai putea sa iti transferi agenda cu numere de pe orice telefon pe altul :lol:...
In fine... eu ma gandesc la altceva... eu la jaful meu de alcatel am o optiune care copiaza numerele de pe telefon pe sim sau invers... ma gandesc... nu poti copia numerele din sony in cartela si din cartela pe n70?
"The harder the battle, the sweeter the victory!" Achille
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 06.09.2006 10:30
Sibiul se pregateste sa devina, la anul, capitala dezastrului culturii europene (aparut in academia catavencu)

Despre Sergiu Nistor am mai scris In gazeta noastra. Nenea asta este comisar pentru programul „Sibiu – capitala culturala europeana 2007“ si functia lui a fost Infiintata de Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), In acord cu nomenclatorul functiilor publice comunitare. Pina acum, Nistor n-a reusit sa faca decit taraboi In jurul numelui sau si infinit mai putina treaba. Lui Nistor i-am reprosat o serie de cumetrii si hotomanii. Pe la Inceputul anului, scriam In numarul 14 al revistei noastre un articol intitulat „Pe mina cui a Incaput viitoarea capitala culturala a Europei“, In care aminteam ca, In urma cu sapte ani, Guvernoiul a Incheiat un acord de Imprumut cu Banca Mondiala pentru restaurarea Coloanei lui Brincusi din Tirgu-Jiu. Banii urmau sa fie ordonati de secretarul de stat Maria Berza si de directorul general al patrimoniului din acea vreme, arhitectul Sergiu Nistor. Proiectul a fost implementat de o unitate creata In interiorul MCC, In fruntea careia Nistor a plantat-o pe Paula Olteanu, o erbivora de trista amintire, fosta lui subalterna de la Directia Monumente Istorice.

Primul gest al Paulei a fost sa desemneze Turbomecanica, aceasta fiica din flori a Muzeului Luvru, In urma unei licitatii trucate, drept firma care se va ocupa de reparatiile coloanei vertebrale a lui Brincusi; al doilea, sa constate disparitia a 700.000 USD, dupa care sa musamalizeze scandalul, Impreuna cu factorii de decizie ai aparatului ministerial. Dupa alegerile din 2001, Nistor si-a dat demisia, ca sa evite un tambalau public, ca In 2004 sa reapara la MCC, ca sfetnic de taina al ministrului Mona Musca. Preocuparea lui capitala a fost de a sterge urmele afacerii Brincusi. Drept urmare, desfiinteaza unitatea de implementare a proiectelor si doseste arhiva de privirile curioase. Prin HG 77 din ianuarie 2005, privind Infiintarea postului de comisar pentru programul „Sibiu – capitala culturala europeana 2007“, Sergiu Nistor este desemnat drept comisarul-sef al Sibiului, cu ranga, pardon, cu rang de secretar de stat. Drept urmare, licitatiile organizate pentru lucrarile de reparatie si restaurare a monumentelor istorice din Sibiu sint cistigate In conditii obscure de firma Asar din Deva si de Universitatea de Arhitectura, unde Nistor este profesor.

Apoi, Impreuna cu Maria Berza, Nistor Imbirliga MCC, exact In perioada In care musca Mona se pregatea sa renunte la portofoliu – din motivele pe care le-am aflat abia astazi –, sa Incheie cite un acord cu Fundatia Pro Patrimoniu si cu Fundatia Ileana. Fundatiile cu pricina sint conduse de Maria Berza si Luminita Batali, care a fost director la Cultura pina In 2000, ca subordonata a lui Nistor. In baza acestor acorduri, ambele organizatii vor toca preferential bugetul Culturii, iar Nistor se va Infrupta inclusiv din deliciile fondurilor comunitare, care cintaresc o jumatate de milion de euroi, Impreuna cu tovarasele lui de festin, Berza si Batali. La cele afirmate de noi, herr komisar Nistor s-a multumit sa ataseze, la data de 26 aprilie anul curent, pe site-ul MCC un drept la replica, ce-i tine loc de riu si de ram. Dinsul nu catadicseste sa ni-l trimita si noua la redactie, fapt pentru care Il gasim fix aiurea-n tramvai, In timp ce faceam cybercuratenie. In document, Nistor dezminte ca ar fi sters putina In 2000, precizind ca a parasit MCC „ca urmare a faptului ca nou instalatul ministru a numit pe altcineva In functia pe care o ocupam – director general – si nu pentru a evita vreun scandal“.

Corneliu Bucur, fost senator PD si actual director al Muzeului „Astra“ din Sibiu, este de cu totul alta parere. Dinsul Ii cere lui Sergiu Nistor sa demisioneze urgent. De ce anume? Pentru ca proiectele Astrei au fost sarite de la finantare, In timp ce UNITER-ul lui Caramitru a halit doua proiecte, „In cautarea teatrului existential“ si „Tragedia lui Carmen“; pentru ca Nistor este omul lui Caramitru, iar Caramitru este dusmanul de moarte al lui Bucur. „Pentru modul In care Nistor Isi confunda mandatul oficial Incredintat de guvern cu o cauza personala, el rafuindu-se cu mine, In perioada In care am pus sub ancheta parlamentara activitatea ministeriatului Caramitru si mai ales matrapazlicurile domniei sale legate de restaurarea Coloanei Infinitului, pentru care a avut dosar penal“, a tunat directorul Bucur pentru Academia Catavencu. Apoi Bucur a precizat ca Razvan Theodorescu a evitat un scandal european sau mondial, preferind sa-l lase pe Nistor s-o taie singur, ca urmare a faptului ca cele 5 milioane de dolari au fost alocate chiar de Banca Mondiala, fonduri care au ajuns la Turbomecanica. „Acum, Nistor a venit sa-si plateasca politele, motiv pentru care se comporta asa fata de institutia noastra – Astra –, cit si fata de un Intreg program de prezentare a identitatii noastre culturale, prin tot ceea ce Inseamna patrimoniu“, a spumegat Bucur.

„Cel mai bun exemplu e ca domnia sa, sub pretextul unui juriu national, care de fapt nu si-a intrat niciodata In exercitiu, a selectat din cele 25 de proiecte propuse de noi unul singur, anul trecut. Anul acesta ne-a selectat 15 proiecte, dar a refuzat sa finanteze pe cele mai importante dintre ele. Cu privire la fondurile alocate pentru manifestarile din anul In curs, s-au gindit sa anunte abia pe 21 august, ceea ce e de domeniul aberatiei. Nu poti lasa un om sa munceasca la un proiect si sa-l anunti abia In toamna ca nu-l mai finantezi“, a mai zis dinsul. In ceea ce priveste alocarea fondurilor, directorul Bucur taie In carne vie: „A procedat absolut discretionar. De comun acord cu primarul Sibiului, a dat protejatilor lui bani de ordinul milioanelor de lei noi. In total, pentru toate proiectele anului 2006 a primit 2 milioane RON, la care se mai adauga cel putin Inca pe atit pentru derularea festivalului de anul acesta, suma care nu a mai fost mentionata pe site-ul lor oficial. La toata tarasenia asta se adauga mizeria pe care au pus-o In scena, cu marele maestru combinagiu Caramitru (...).

Si-au bagat toti prietenii lor, cit si ai ministrului si ai lui Caramitru. Au transformat capitala culturala Sibiu Intr-o anexa a Bucurestiului. Mai mult decit atit, Guvernul a donat o suma, pentru a se dota infrastructura institutiilor de cultura din Sibiu si, printre altele, au cumparat doua scene cu toata aparatura, In valoare de 1 milion de euro sau 1 milion jumate. Dupa ce ministrul a anuntat ca sint darurile guvernului pentru Sibiu, tot ministrul a semnat un ordin, prin care ambele scene sint transferate In proprietatea lui Caramitru la Teatrul National, fara nici o jena, fara nici un elementar bun-simt fata de sibieni. Sub pretextul ca ministrul nu poate dota cu asemenea bunuri decit institutiile care Ii sint In subordine directa, l-a gasit pe Caramitru In subordine“. Uaau, ce misto ar fi sa fie si adevarat ce zice Corneliu Bubucur. Ca ministrul Adrian Iorgugulescu si directorul Nationalului, Ion Cacaramitru, sa fi sutit scenele de la Sibiu. Asta da lovitura de teatru. „La Sibiu este o megaafacere, In care maestrii de orchestra sint Caramitru si Iorgulescu, iar omul care executa toate problemele astea oneroase este Sergiu Nistor“, a pus Bucur cireasa pe tort.

Cit priveste pozitia primarului Johannis fata de furaciunile patronate de herr komisar, Bucur este de parere ca „primarul se pare ca a semnat un pact cu diavolul. Lui Johannis i-au dat cit a cerut el pentru restaurarea monumentelor istorice, cu conditia sa nu se amestece In proiecte“. Intrebat cum comenteaza ca primarul si-a facut fundatia „Asociatia Sibiu, capitala culturala europeana 2007“, pe care a subordonat-o primariei, Bucur ne-a precizat ca „Noi am vrut sa facem acea fundatie, ca fundatie a societatii civile, Insa nu am fost lasati sa facem asta“. Extrem de siret, Nistor a parat la mai toate Intrebarile puse de noi. El a negat ca ar fi avut dosar penal din cauza gresitei administrari a fondurilor obtinute de Romania de la Banca Mondiala, pentru restaurarea complexului monumental al lui Brincusi, de la Tirgu-Jiu. La Intrebarea cum comenteaza acuzatiile directorului Bucur, comisarul a raspuns urmatoarele:

„Intregul program ´Sibiu – capitala culturala europeana 2007ª

se deruleaza Intr-un cadru transparent, sub incidenta unor reglementari foarte clar stabilite si care nu lasa loc abuzurilor personale. Cine Il cunoaste Insa pe domnul Bucur stie ca domnia sa a Incercat dintotdeauna si peste tot sa-si impuna punctele de vedere. Atunci cind nu reuseste, in opinia sa acest lucru se datoreaza unei conspiratii“. Uaau, ce misto! Comisarul Nistor Il face pe Bucur paranoic si abia asteptam sa numaram scinteile care or sa iasa In urma publicarii acestor Invaluiri. La Intrebarea de ce Galele UNITER, care aveau propria finantare, sint finantate acum din bugetul alocat de Guvern pentru programul cultural de la Sibiu, comisarul a aburit-o ca „Bucur este deranjat de prezenta Galelor la Sibiu. Galele UNITER au fost depuse ca proiect cultural In cadrul licitatiilor de proiecte, evaluate de o comisie de evaluatori ai MCC si validate de ´Asociatia Sibiu, capitala culturala europeana 2007ª, din care si domnul Bucur face parte. Finantarea publica a Galelor UNITER s-ar fi facut oricum prin bugetul MCC, indiferent unde ar fi fost ele organizate, asa Incit faptul ca ele se tin la Sibiu nu este decit o Imbogatire a programului cultural“.

Si acum, sa vedeti cum o da cotita

Nistor, cind trebuie sa explice de ce a plimbat scenele de la Sibiu la Bucale: „Bugetul MCC pe 2005 cuprindea 71 de miliarde de lei, pentru cheltuieli materiale. La solicitarea ´Asociatiei Sibiu, capitala culturala europeana 2007ª, ca urmare a unei decizii a colegiului MCC, ministrul Culturii si Cultelor a aprobat

In 2005, cu respectarea legii finantelor publice, utilizarea unor fonduri pentru achizitionarea a doua scene cu echipament de sunet si lumina, pentru a fi folosite In cadrul programului Sibiu 2007. Cum aceste dotari au fost achizitionate din bugetul MCC, ele trebuiau sa fie preluate contabil de o institutie din subordinea MCC. A fost desemnat TNB. In mai a.c., aceste echipamente au fost transferate la Sibiu unde sint, urmare a unui contract de comodat, In custodia Primariei Municipiului Sibiu, la Casa de Cultura a Municipiului, pentru a fi folosite pentru programul pentru care au fost achizitionate. Prin urmare, fiind achizitionate din bugetul de stat, ele sint In proprietatea statului, In administrarea TNB si In folosinta municipiului Sibiu“.

Pe cit punem pariu ca, dupa terminarea dezastrului cultural de la anul, pe cele doua scene va juca Caramitru la National?

Sursa: Academia Catavencu, 06 Septembrie 2006
Autor: Roxana JIPA, Cornel IVANCIUC
User avatar
Posts: 187
Joined: 08.04.2006 19:29
PostPosted: 06.09.2006 11:28
nu poti face un rezumat ca e mult de citit ...
ex-suporter de tastatura , actual cititor
arbitrii- 3000$
galerie-3 gratare si 5 l de vin
campionat-30 000 $
pentru toate acestea asesoft are mastercard
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 06.09.2006 19:10
Cred ca pe tema asta (folosita deja de Sibianul, sper sa nu se supere :)) ar trebui sa deschidem un subiect separat.

ce vad acum la stirile din sport:

"AFLATI LA ORA 20 LA STIRILE DIN SPORT CINE I-A PROMIS LUI MUTU CA-L MUSCA DE NAS" !!!?!??!!?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mah, pai astia au atins cele mai mari culmi de imbecilitate. Ce dreaq are stirea din sport cu ce a spus tembelul ala cu ochelari?

Propun sa facem o campanie anti-stiri pseudosportive si sa bombardam cu mailuri televiziunile si ziarele care dau asemenea stiri. Serios.
User avatar
Posts: 755
Joined: 16.02.2006 11:11
Location: Sibiu
PostPosted: 13.09.2006 17:21
Nu are legatura cu forumul asa k postez aicia: Cine are programul divix6 -parca asa se scrie, de pe care se vedeau video-urile bine? Puteti sa mi-l trimiteti pe mail la marius4basketh@yahoo.com ??? Va rog frums... :| :yo-yo:
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 19.09.2006 10:29
Am cate 2 bilete de vanzare la tribuna 1 pentru ambele meciuri (dar locurile nu sunt unul langa altul). Pretul este 1.5 mil pt Lyon si 1 mil pt Kiev (preturile de "lista" bineinteles)

A trebuit sa iau tot pachetul de bilete dar nu pot sa ajung decat la un meci si of course ca ma duc la Real, nu :)?
Last edited by Claudiu on 19.09.2006 16:38, edited 1 time in total.
Next

Return to Mozaic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron