Page 1 of 1

Minciuni Domnule Vulc !

PostPosted: 22.03.2006 06:53
by claudiu muntean
as vrea sa lamuresc o chestie citita de mine in ziarul de Sibiu.Mircea Vulc daca a declarat ceea ce a declarat,ori a pierdut notiunea timpului ori vrea sa se disculpe folosind un motiv care nu are nici o legatura cu antrenoratul la Sibiu.1.eu am plecat in Germania,datorita umilintelor la care am fost supus.2.in momentul plecarii nu mai eram de mult antrenor secund al echipei pentru ca nu stiam sa dau cu evantaiul.aici pot sa vorbesc la infinit.3.treaba cu divortul s-a intamplat pe perioada cat eram in Germania,deci nu mai aveam nici o legatura cu CSU,oricum asteptam vizele pt.Canada.treaba aceea s-a reglementat ,iar daca trebuie sa-i cer cuiva iertare aceea este numai nevasta-mea.deci domule Vulc eu nu am plecat in GErmania parasindu-mi familia.ca s-a intamplat ceea ce s-a intamplat asta a fost dupa ce am hotarat sa plec satul de regimul la care am fost supus de dumneavoastra.asta denota ca nu prea aveti motive sa justificati atitudinea dumneavoastra.aduceti-va aminte cum am iesit campioni in 1995,facand antrenamente de capul nostru ca dumneavoastra aveati treaba in birou acolo la sala mica.va mai amintiti?oricum o sa incerc sa dau telefon la Ziarul de Sibiu,pentru ca ar trebui sa se lamureasca lucrurile.daca poate cineva sa imi dea un nr. de telefon

PostPosted: 22.03.2006 07:52
by Nicu.S
"A fost primul care a devenit antrenor la noi, dar a ales sa plece in Germania.Nu are cum reveni, cata vreme si-a parasit familia pentru a trai acolo cu o alta femeie." - Aceste cuvinte au fost spuse de Mircea Vulc in ziarul sibianul.
Bai eu stau acu si ma gandesc..........Vulc s-a apucat sa dea lectii de moralitate........daca iti parasesti nevasta nu mai ai loc la Csu ........eu cel putin asta am inteles din aceea declaratie(sau oi fii eu prea obosit ca nu am dormit toata noaptea).
Hai ca ma dat pe spate cu declaratia asta.........chiar ca nu isi avea locul si mai ales sa loveasca in Claudiu Muntean, jucator pe care il iubim la infinit. La faza asta si-a pus din nou suporterii in cap.
Respect Claudiu Muntean !!!

PostPosted: 22.03.2006 07:57
by reggie
bine ai ravenit Claudiu! imi pare rau ca a trebuit sa o faci intr-o asemenea conjunctura.
uite caseta redactionala de la ziarul de sibiu:
str Zaharia Boiu nr 2 et 2
tel 0369 101 433
tel/fax 0369 101 434
e-mail: radactia@ziarul de sibiu.ro

adresa site-ului este http://www.ziaruldesibiu.ro/

sper sa poti ajuta la clarificarea lucrurilor! succes!

PostPosted: 22.03.2006 11:15
by teo
si daca ceea ce scrie in ziarul de sibiu este doar o interpretare a jurnalistului? daca este doar o "perdea de fum" ca sa acopere intentia unora de a distruge echipa prin implicarea staffului, a jucatorilor sau a fostilor jucatori in scandaluri marunte si meschine?
claudiu, ai fost un mare jucator! ramai acelasi mare jucator si verifica cele publicate! nu crede tot ce vezi(citesti)! presa in romania este foarte libera dar si foarte nedreapta!
verifica

PostPosted: 22.03.2006 13:26
by Roshu
da nu trebuie sa te increzi in tot ce scrie in ziarele de sport si in special in cele din sibiu.respect

PostPosted: 22.03.2006 13:42
by teo
referitor la ce a scris roshu. este foarte corect! ziarele din sibiu sunt scrise de pseudoziaristi(90%!!!). daca maine merg prin anumite baruri unde-si fac veacul :lol: "ziaristi de senzational", ma asez la masa lor, ii cinstesc cu doua "votci" :P si o bere si lansez zvonul ca vulc l-a torturat cu fierul rosu pe unul din fratii mocanu, maine(sau la inceputul saptamanii) vei gasii pe prima pagina a unor anumite ziare titluri ca: "vulc tortionarul", "mocanu schingiuit de vulc" sau "vulkiller!"!
sa fim seriosi si corecti. din pacate asta-i presa sibiana. si mai grav este ca ziaristii mai sunt si corespondentii presei centrale.
claudiu, reflecta la ce ti-am scris si poarta o discutie cu vulc.
:scratchchin:

PostPosted: 22.03.2006 14:04
by Guest
fratilor am fost de fatza si de data aceasta ceea ce a scris "domnul branza" am incheiat citatul din mircea vulc este perfect adevarat

Avelo baftalo Clau

PostPosted: 22.03.2006 15:27
by Cobra
Ceau Claudiu, direct din carciuma.
Parearea mea este ca aceste kk t u ri au fost sau v-au fost imputate de mult. Nu cred ca are rost sa te enervezi acum. Toate trec shi campioni ramanetzi numai voi jucatoriii.

PostPosted: 22.03.2006 23:31
by claudiu muntean
problema este ca eu nu inteleg deloc ce legatura are una cu alta.cred ca este ceva asa ca sa se poata spune ceva,sa mai distraga atentia. aveti grija cei ce lucrati acum la club cum va purtati cu nevestele,ca s-ar putea sa ajungeti pe drumuri,iar voi suporterilor care criticati vedeti cum va purtati ca poate se apuca "conducatorul"sa va caute arborele genealogic.

PostPosted: 23.03.2006 22:04
by reggie
domn' profesor, am inteles in sfirsit cum sta treaba cu antrenorul care nu a raspuns niciodata pentru rezultatele slabe si cu dinastia pe care a instaurat-o la echipa. echipa nu este un bun personal ci unul comun. ar trebui sa recunoasca meritele tuturor celor care au contribuit la succesele din trecut, nu sa arunce cu noroi in ei. asta inseamna lipsa de caracter. imi pare rau sa o spun, dar asta e adevarul. comportamentul dictatorial are scuze atunci cind echipa e mereu pe primul loc (vezi gimnastica feminina), dar cind merge prost, se iau masuri nu doar impotriva sportivilor ci si a antrenorului. au fost atitia ani in care ne putea convinge ca este intr-adevar un mare antrenor. nu a reusit. in schimb, a reusit sa ma convinga ca jucatorii i-au adus glorie, iar dupa aceea el i-a renegat si i-a jignit.