Page 1 of 1

Coregrafii pentru meciul CSU sibiu - U cluj

PostPosted: 05.04.2009 09:02
by bogdantroanca
Nu am stiut unde se potriveste mai bine aces mesaj asa ca nu va suparati ca mlam pus un 2 locuri....
"sper sa fie la meci in sfarsit o galeria impresionanta ca in vremurile noastre de glorie...
adica http://www.youtube.com/watch?v=WL8-Gkco43s&feature=PlayList&p=9CAAF2F31CA38221&playnext=1&playnext_from=PL&index=1 ceva de genu asta
..
plus ca eu inca sper sa umplem sala ca la meciurile de anii trecuti cu dinamo cluj plioesti sa galeria sa fie la inaltime cu coregrafii pretgatite,...sa se adune bani dak vreti ca sigur vor fi care sa dea ... ma astept la ceva de genul cu boxe si cu microfin seful de galerie cum a mai fost o singura data steaguri mari fiecare sa aiba stegulet mic sa il rulam pe ala mare ceea ce nu am ami facut de muult si sa convingem toata partea stanga din sala sa cante dak nu chiar toaata,,, ar fi momentul sa ne revenim.... "

HAI CSUuuuuu intotdeauna peste uuuuuuuuu

PostPosted: 05.04.2009 15:31
by aStoiaT
Ma nui o idee rea :) Chiar la meciu cu Dinamo ma gandeam la un moment dat cat de putina lume poate sa fie in sala, parca eram la volei ... Sa mai pierdut din acel spirit CSU, da e bine si atat decat deloc. Sa dea Domnu sa fie cum vrei tu ;)

PostPosted: 05.04.2009 19:51
by bogdantroanca
aStoiaT wrote:Ma nui o idee rea :) Chiar la meciu cu Dinamo ma gandeam la un moment dat cat de putina lume poate sa fie in sala, parca eram la volei ... Sa mai pierdut din acel spirit CSU, da e bine si atat decat deloc. Sa dea Domnu sa fie cum vrei tu ;)

K sa fie cum vreau eu este nevoie de initiative noi si ca baietii sa se ocupe ca la inceput de galerie. Ar fi pacat sa nu facem spectacol nici macar la acest derby etern...
Astept raspunsuri totusi pe subiectul acesta nu numai vizualizari. Dak nu, inseamna ca meciul nu mai prezinta niciun interes, ceea ce sper k nu este asa.

PostPosted: 05.04.2009 20:19
by tudor_X
k, trank