Page 1 of 1

E randul nostru!

PostPosted: 04.10.2012 14:03
by Danny
Salut,

Nu am mai scris de ceva timp pe forum, sper ca nu v-am lipsit :P Se pare ca sezonul acesta conducerea clubului e reusit sa faca niste mutari spectaculoase, avem antrenor, avem echipa buna, iar intrebarea este urmatoarea: Suporterii ii mai avem? Cred ca e timpul sa ne trezim si noi din somnul indus de echipele slabe pe care le-am avut sezoanele trecute si sa trecem la treaba, sa facem ce faceam acum 4-5 ani cand nu exista meci cu sala goala si nu exista deplasare unde noi sa nu fim prezenti, avem echipa, avem antrenor, e timpul sa trecem si noi la fapte si sa redevenim ceea ce am fost odata. Propun ca la fiecare deplasare sa se faca cate un chestionar si sa vedem daca putem sa fim alaturi de echipa sau daca stam acasa, cred ca doritori vor fi si pentru meciul de sambata cu Rovinari dar din pacate e cam tarziu pentru o organizare.

O zi buna.

Re: E randul nostru!

PostPosted: 05.10.2012 09:32
by lazio
Da, este un subiect binevenit si important, care sper sa fie tratat ca atare, desi lipsa de preocupare, in special aici pe forum, este cel putin ingrijoratoare.
Sper doar sa ne fi trezit mai greu din amorteala verii, pentru ca de fapt noi suntem tot cei care anii trecuti ne mobilizam si ne organizam.Chiar daca am mai disparut pe ici, pe colo, din diferite motive, ar trebui ca acum sa revenim pe baricade, fiecare dupa posibilitati, dar sa fim acolo, langa echipa.Si ar trebui sa facem asta pentru noi, pentru jucatori si mai ales pentru ca spiritul CSU sa nu moara (altcineva oricum nu merita sa aiba acesti suporteri!!!)
Hai CSU!!!!!!

Re: E randul nostru!

PostPosted: 08.10.2012 19:46
by reggie
in ciuda esecului de la Tg Jiu, trebuie sa fim cu totii la sala. de fapt, nu in ciuda esecului ci tocmai datorita lui. trebuie sa le aratam jucatorilor si antrenorilor ca avem incredere in ei si ca ii sustinem.
am incredere ca lucrurile se indreapta pe un fagas bun, dar trebuie sa avem rabdare si sa fim aproape de echipa!

hai CSU!

Re: E randul nostru!

PostPosted: 10.01.2013 12:58
by burger

Re: E randul nostru!

PostPosted: 29.04.2019 20:14
by ZalinaZix9
burger wrote:Caravana suporterilor CSU spre Cluj
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iX6StogC1E

Intrare galerie CSU in sala din Cluj
http://www.dailymotion.com/video/xq1pi_ ... O6Ps-QyJOx

Mă iau fiorii cit de tari sunt suporterii. Îmi place video. Am să fac o descarcare cu dailymotion downloader și am să arăt prietenilor să văd ce reactie vor avea.

Re: E randul nostru!

PostPosted: 11.06.2019 13:03
by dinumar78
Imi plac aceste video-uri cu echipa, ne descurcam, in ciuda infrangerilor.