Sibiul.ro   |  CSU FANS   |  Facebook CSU Fans   |  CHAT   |  CSU Sibiu   |  FRBaschet   |  totalbaschet   |  DAbaschet   |  24 secunde   |  NBA   |  eurobasket

Bursa Universitara de Baschet Fete la Londra 2006-2007


Posts: 1
Joined: 20.06.2006 02:47
PostPosted: 20.06.2006 02:49
Universitatea Metropolitan din Londra ofera burse sportive (universitare si post-universitare) de cel putin un an de studii pentru baschetbaliste care doresc continuarea studiilor in celebra metropola Europeana. Universitatea s-a clasat anul acesta pe locul II in Marea Britanie si la fete si la baieti si recruteaza in permanenta de acum si pana in august 2006. O idee despre universitate va puteti face la www.londonmet.ac.uk.
Bursele acopera integral NUMAI taxa de scolarizare si cazarea la camin. Nu se acopera cheltuielile cu transportul sau cu masa, iar in perioada vacantelor de vara cazarea in camin nu este permisa decat contra cost.
Studentii non-EU (sa speram ca intram in Ian 2007) au voie sa lucreze cu permisiune pana la 20 ore pe saptamana. Avand in vedere ca bursa este studenteasca, este de asteptat ca studentele sa se integreze cu totul in viata de student londoneza, adica sa lucreze, sa studieze si sa participe la antrenamentele si meciurile echipei ca toate celelalte colege ale lor.
In cadrul bursei este cuprins si accesul gratis (obligatoriu) la sala de fitness / musculatura a universitatii. In functie de nivelul de pregatire al sportivelor vor mai putea apare si alte facilitati.

Conditii:
* inaltime cel putin 1,85m si pana la 35 de ani
* experienta de liga nationala in Romania sau in strainatate; acestea se vor verifica de catre universitate prin FIBA etc
* stapanirea limbii engleze scris si oral
* note mari la bacalaureat (peste 9) sau cele care sunt deja in facultate - note mari in anul /anii precedenti de peste 7.50 (in functie de profil sunt mici modificari); pentru post-universitar trebuie cel putin 8 la examenul de licenta (la fel cu mici variatii in functie de profil); copii legalizate trebuiesc intocmite
* participare obligatorie la toate antrenamentele (3 pe saptamana seara) si toate meciurile echipei (cel putin 1 pe saptamana)
* studentele vor fi inregistrate la FIBA si vor juca in exclusivitate pentru echipa universitatii pe durata bursei
* data de incepere a bursei: 15 septembrie 2006 (de confirmat prin intelegere)

In general, liga studenteasca britanica nu acorda astfel de burse deoarece ea nu reprezinta un punct de referinta pentru curiculum vitae pentru nici o sportiva profesionista din lume; Universitatea Metropolitan este o exceptie in acest sens dat fiind interesul pentru sport pe care il are conducerea sa si mai ales antrenorul echipei. Este de asteptat ca sportivele alese sa aiba un regim de antrenament / efort cu mult mai lejer decat in Romania sau in alte tari europene si sa foloseasca aceasta oportunitate pentru a invata in Londra si pentru a castiga experienta de viata.

Puncte de contact:
antrenorul echipei (si selectionerul) - campusul de nord: nicholas kamilieris
n.kamilieris@londonmet.ac.uk (engleza sau greceste)
antrenorul echipei - campusul de sud: alex muresan
a.muresan@londonmet.ac.uk (romana si engleza)
_________________

Return to 2005-2006

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron