Sibiul.ro   |  CSU FANS   |  Facebook CSU Fans   |  CHAT   |  CSU Sibiu   |  FRBaschet   |  totalbaschet   |  DAbaschet   |  24 secunde   |  NBA   |  eurobasket

Asociatia Suporterilor de Baschet - Sibiu

User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 20.06.2006 12:44
Iata si lista cu cei care vor candida (cei cu X in dreptul lor) si/sau vor vota:

Altexxus
Corne X
Claudiu X
Cobra
Daniel San X
Eddy Jozsa X
Fla X
Florin X
Joy
Lazio X
Me_sb
Monica X
Nelutu Craciun
Nicu
Nicu S. X
Oancea
Onuk
Ovi Sibiu
Raul7
Reggie
Rhadoo X
Styel04
Sven
Teo
Tudor x X

Ovi_sb, Raul si Oancea au renuntat sa mai candideze.

Statutul va fi pus maine dimineata pe forum dar se pare ca nu trebuie votat (ca si constitutia :) ), doar se vor propune niste imbunatatiri (daca aveti) sau chestii de scos din text urmand sa-l semnam toti cei care vom fi membrii fondatori.

Ganditi-va cam ce subiecte vreti sa se discute si puneti-le aici pana maine la ora 14 pentru ca va fi mult de discutat si trebuie sa facem o schita de program (ordine de zi) pentru ca altfel s-ar putea sa ne trezim ca am discutat doar o problema si au trecut 3 ore.

A, era sa uit: cei care veniti maine sa fiti pregatiti sa si "donati" ceva pentru ca, dupa calculele mele, mai avem nevoie de vreo 3 mil pentru a reusi sa infiintam asociatia si sa platim toate taxele.
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 22.06.2006 16:45
Azi am fost contactat de mai multe persoane care si-au exprimat intentia de a intra in asociatie, persoane care nu au putut veni ieri si nici nu au apucat sa faca o procura. Vorbind cu Florin am aflat ca se mai pot face inscrieri ca membri fondatori pana primim confirmarea numelui asociatiei de la Ministerul Justitiei (astazi s-a trimis solicitarea pe posta si pobabil ca intr-o sap. jumate o vom primi). Asa ca cei care mai vreti sa fiti trecuti ca membri fondatori trebuie sa-l contactati pe Florin prin mesaj privat si veti primi mai multe amanunte.
User avatar
Posts: 1514
Joined: 13.01.2006 12:07
PostPosted: 22.06.2006 19:33
UN SINCER BRAVO PENTRU CEI CARE S-AU OCUPAT DE ACEASTA ASOCIATIE, IN FOND O ALTA INITIATIVA EXCELENTA A NOASTRA!!!!SA FIE CU SUCCES, SA FIE CEEA CE NE-AM DORIT DINTOTDEAUNA!!!!
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 23.06.2006 16:02
Componenta viitorului Consiliu Director - 9 persoane (in ordine alfabetica):

1. Claudiu - Presedinte
2. Daniel San
3. Eddy
4. Florin
5. IFG - Presedinte onorific
6. Monica - Secretarul Asociatiei
7. NicuS.
8. Rhadoo_SB
9. Tudor_X

Nume pt viitoarea Asociatie: AL 6 - LEA JUCATOR !

Au mai fost propuneri de a mari numarul de membri din Consiliu pentru ca legea ar permite asa ceva dar nu mai facem modificari, ramane asa cum s-a stabilit: 9 persoane. Oricum, practic, deciziile se vor lua intr-un cadru mai larg (Prietenii stiu de ce!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu ne ramane decat sa incepem sa vedem cum putem pune in aplicare diverse idei si cand ne vom intalni prima data sa le discutam.

Precizez inca o data ca lista pentru cei care vor sa devina membri fondatori este deschisa inca o saptamana. Pentru alte detalii luati legatura cu Florin.
User avatar
Posts: 2386
Joined: 14.04.2006 11:55
Location: Sibiu
PostPosted: 04.07.2006 12:47
Nu va suparati ca intervin..desi am zis ca nu o mai fac in legatura cu asociatia dar am trecut peste acel moment... in fine ce a fost a fost ... dar nu se mai aude nimic de asociatie?? ce ati mai facut?? ce sa mai intamplat??
Huidu, trei morti, scapa oricum/Enache face puscarie pentru un pumn!
User avatar
Posts: 628
Joined: 09.11.2005 18:06
Location: Sibiu
PostPosted: 04.07.2006 17:10
Ii rog pe urmatorii membri fondatori care nu au reusit sa semneze actul constitutiv si statutul sa vina joi la ora 20 in New-Yorker. Daca stiti ca nu intra pe forum va rog sa-i contactati si sa le spuneti sa vina neaparat.
SOLOMON CORNEL
SOLOMON MONICA
MANEA MARIUS
NISTOR FLAVIU
OANCEA IOAN IULIAN
IUHAS TEO WALTER
BERA DANIELA ELENA
CANDREA SORINA
ACHIM MIRCEA RADU
GREAVU AURELIAN ALIN
BARBU ADRIAN
CIOVICA ANA MARIA
SOOS MARIA MAGDALENA
PETRESCU OVIDIU
COMANESCU ALEXANDRU
MICU ALIN NICOLAE
ROSU MIHAI OCTAVIAN
COJOCARU MARIAN ALEXANDRU
RASNITA EMIL
HILA IULIANA MARIA
User avatar
Posts: 628
Joined: 09.11.2005 18:06
Location: Sibiu
PostPosted: 07.07.2006 09:38
Dupa intalnirea de ieri ar mai trebui sa semneze urmatorii (cine-i cunoaste am rugamintea sa-i anunte):
GREAVU AURELIAN ALIN
RASNITA EMIL
Va rog sa luati legatura cu mine urgent (mesaj privat) neaparat pana marti imi trebuie semnaturile.

@Danny - daca tot mi-ai dat privat citeste raspunsul sau raspunde la tel. mobil. altfel am impresia ca mi-ai dat mesaj degeaba doar sa ma incurci.
@Reggie - te rog sa-mi scrii adresa ta de domiciliu.
User avatar
Posts: 3084
Joined: 09.11.2005 12:46
Location: Sibiu si imprejurimi (pe o raza de 400 km :) )
PostPosted: 28.10.2006 10:09
Comunicat

"Deoarece in ultima vreme in mass-media au aparut diverse informatii eronate referitoare la Asociatia "Al 6-lea jucator" aceasta doreste sa lamureasca aceste aspecte.

Aceasta asociatie este o organizatie de sine statatoare, independenta - din toate punctele de vedere - de clubul de baschet CSU Atlassib Sibiu.
Membrii asociatiei au cumparat abonamente cu 100 RON bucata, acestea fiindu-ne oferite doar noua in acel moment la acest pret. Acum acest pret este valabil pentru oricine doreste sa-si cumpere abonament, fie ca este sau nu membru al asociatiei.
Alte 100 de legitimatii, de aceasta data gratuite, au fost oferite de catre clubul de baschet CSU Sibiu galeriei. Cum bine se stie membrii galeriei au intrat intotdeauna gratuit la meciurile de acasa. Aceste legitimatii nu sunt o favoare acordata in acest sezon nici galeriei si nici asociatiei, ci doar o continuitate in mod organizat si civilizat a unei stari de fapt existente dintotdeauna.

In ceea ce priveste organizarea protestelor la adresa antrenorului Mircea Vulc din meciul de acasa cu Gaz Metan Medias, acestea nu au fost organizate si nici sprijite de catre asociatie. Vrem sa precizam ca obiectivul pentru care a fost constituita asociatia este de a promova baschetul nu de a organiza actiuni de protest.Totuşi, părerea noastră este că fiecare membru al asociaţiei, şi implicit spectator, are libertatea de a-şi exprima părerea, astfel că nu putem opri iniţiative de acest gen.

Consiliul Director al Asociatiei
Previous

Return to Despre Asociatie

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron