Protestul suporterilor relatat in presa

La meciul cu Dinamo, galeria sibiana a protestat la adresa directorului CSU, Mircea Vulc

La meciul dintre CSU Sibiu – Dinamo București de vineri, 9 martie 2012, suporterii sibieni au protestat la adresa directorului echipei, Mircea Vulc, afișând mai multe bannere și cerând în mai multe rânduri demisia conducerii tehnice. Pentru a arăta faptul că protestul nu este adresat echipei, ci staff-ului tehnic, membrii galeriei au scandat pe rând numele jucătorilor. De asemenea, toți fanii echipei sunt îndemnați să semneze petiția sibienilor cărora le pasă de sport, petiție intitulată MI-E DOR DE CSU .

Iată cum a fost relatat în presa locală și de specialitate acest protest.

totalbaschet.ro : Proteste anti Vulc la CSU Sibiu vs. Dinamo București

„Ăsta-i rezultatul muncii voastre/ Ne-am săturat de minciuni, lipsă de respect, incompetență, mediocritate, amatorism, nepotism/ Demisia” au răsunat în Sala Transilvaniei. Mesajele au fost scandate de suporterii sibieni…În urma protestelor la adresa sa, din Sala Sporturilor Transilvania, Mircea Vulc a decis să părăsească incinta sălii și se pare că nu va mai reveni.”

turnulsfatului.ro : Suporterii cer demisia lui Vulc

“Imediat după intonarea imnului, tribuna în care stă galeria a început să scandeze „Demisia, demisia” după care mai multe bannere prin care suporterii își exprimau nemulțumirea s-au succedat. Primul dintre ele și cel cu care s-a încheiat protestul spunea „Ăsta-i rezultatul muncii voastre”. În ultimele cinci minute ale partidei, suporterii care stăteau pe centrul tribunei unde stă deobicei galeria au părăsit scaunele și au văzut ultimele secvențe ale meciului de pe holurile Sălii Transilvania, lăsând în loc bannerul amintit. De asemenea, suporterii au lansat și o petiție online, adresată rectorului ULBS, Ioan Bondrea, prin care își exprimă nemulțumirea față de managementul pus în practică de Mircea Vulc și cer îndepărtarea acestuia de la echipă. “

ronduldesibiu.ro : Liniște pe teren, agitație în tribune

“Principala țintă a protestului a fost directorul clubului, Mircea Vulc, căruia i s-a reproșat lipsa performanțelor din ultimii ani, dar și numirea în funcția de antrenor principal a fiului său, Cătălin Vulc. La începutul meciului, galeria sibiană a strigat numele actualilor jucători, în semn de susținere, dar și a unor foști jucători și antrenori: Beni Pelger, Claudiu Muntean și Peter Schomers. După acest moment, suporterii au afișat mai multe bannere: “Ăsta-i rezultatul muncii voastre”, “Ne-am săturat de: lipsa de respect, minciuni, amatorism, nepotism, mediocritate, incompetență”, “Pasiunea noastră, nu este afacerea voastră” și “Mi-e dor de CSU”. În același timp, galeria a scandat “Demisia” și “Mircea, Mircea, lasă-ne”, fluturând batiste albe în semn de protest. La pauza mare, directorul echipei CSU Sibiu a părăsit sala Transilvania, iar până la sfârșitul partidei nu a mai revenit. “

oradesibiu.ro : CSU Sibiu a trecut de Dinamo fără probleme. Fanii au protestat în tribună

“Galeria lui CSU Sibiu a afișat mai multe mesaje de nemulțumire la adresa conducerii echipei sibiene pe parcursul meciului de vineri seară. Suporterii de la tribuna a II-a au cerut demisia directorul executiv Mircea Vulc, iar la jumătatea sfertului 4 aceștia au părăsit sectorul în care au stat. Acțiunile acestora sunt legate de rezultatele modeste obținute de echipă în ultima perioadă.”

citynews.ro : CSU Sibiu: Victorie sub presiunea fanilor revoltați

“Atmosfera a fost tensionată în sala, unde, pe întreaga durată a meciului, fanii au protestat impotriva conducerii CSU Sibiu. Nemulțumiți de rezultatele echipei, fanii CSU Sibiu au scandat împotriva lui Mircea Vulc, managerul clubului, și împotriva antrenorului Cătălin Vulc, cerându-le demisia.

dabaschet.net : Cătălin Vulc: “Deocamdată eu conduc echipa și îmi voi face treaba până la ultimul meci.”

“La partida de vineri dintre CSU Sibiu și Dinamo, încheiată la scorul de 112-92, suporterii echipei gazdă și-au manifestat nemulțumirile față de conducerea echipei și a băncii tehnice prin diverse bannere și scandări. În plus, galeria echipei de pe Cibin a părăsit scaunele cu câteva minute înainte de finalul meciului.”

csufans/10.03.2012

Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, autor, articol, afisarea de anunturi publicitare, jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervam dreptul de a cenzura, sterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs daca nu folositi un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu raspunde pentru continutul postat de utilizatori in rubrica de comentarii, aceasta responsabilitate revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Campionat

PosTeamWLPCT
123349
221547
321547
419745
518844
618844
7141240
8111537
9111537
1091735
1162032
1262032
1332329
1422428

Cupa Romaniei Final Eight

PosTeamWL
100
100
100
100
100

Cupa Romaniei Grupa C

PosTeamWL
121
221
321
403