ro

en

de


*** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. ***


WRAcademy

Week-end la Sibiu - concurs CSU Fans Magazin Nr. 100

    Baschetul reprezintă un sport aparte, odată prins în vraja acestui joc este greu să stai departe. La fel este și cazul de față, în care un grup de indivizi pasionați de echipa locală de baschet, ne-am trezit de la meci la meci tot mai uniți și tot mai dornici de a sprijini echipa moral dar mai ales de a transmite în afara arenei de baschet vibrațiile emotive și trăirile din timpul meciurilor. Pas cu pas, alături de mascota LEONE am devenit o familie și nu mare ne-a fost uimirea să vedem că în jurul acestui sport s-au constituit alte familii în alte orașe, în care baschetul reprezintă un sport emblemă pentru oraș și pentru locuitării săi. Comunicarea între familiile de suporteri începe la meciurile de baschet, unde cu toate că există o rivalitate și o miză competițională, suporterii sunt prezenți pentru a-și încuraja favoriții și pentru a urmări un meci frumos cu toate că deznodământul poate fi uneori neplăcut. În fond și la urma urmei, sportul ne învață să ne bucurăm de victorii și să acceptăm înfrângerea. Comunicarea dintre suporteri nu se încheie în sala de sport, de cele mai multe ori continuă în mediile informatice.

    Așa a fost și în cazul de față când, la inițiativa Asociației ”Al 6-lea jucător” s-au demarat o serie de evenimente ce au rolul de a promova baschetul nu doar la nivelul orașului, ba din contră la nivel național. Aniversarea numărului 100 al revistei CSU FANS MAGAZIN – revista suporterilor sibieni – denotă seriozitatea unui grup pasionat de baschet cu o implicare majoră și care reprezintă un model de urmat pentru toate celelalte galerii. Concursul lansat cu prilejul numărului 100 al revistei și numărul mare de participanți este o dovadă în plus că seriozitatea grupului sibian este urmărită în toate centrele în care baschetul este prezent ca sport de referință. Întâmplarea face ca doi orădeni, Vali și Corina, să câștige premiul pus în joc, weekend all-inclusive la Sibiu și să fie prezenți la două evenimente de o importanță deosebită pentru baschet: primul este legat de participarea la meciul din preliminariile Eurobasket – România – Bosnia și Herțegovina cu un grup de zece orădeni pentru a susține lotul național și de a încuraja reprezentatul orădean (Laci Lazar), iar al doilea eveniment se referă la streetball-ul Zilele Baschetului, eveniment ce ne-a impresionat și care trebuie preluat în fiecare oraș. Sibiul este recunoscut la nivel național și internațional ca un oraș al culturii, lucru datorat nu doar bogăției arhitectonice, ci și oamenilor deosebiți care au contribuit la crearea acestei aure culturale. Am certitudinea că dacă pasiunea și inițiativa grupului suporterilor sibieni și în special al membrilor asociației va continua în direcția aceasta, Sibiul va îmbrăca și mantaua sportului, cea al baschetului cu siguranță. Asociația suporterilor orădeni ”Leone” își propune să se inspire din inițiativele asociației ”Al 6-lea jucător” în vederea promovării baschetului în toate mediile și să reprezinte o alternativă pentru tineri.

Valentin Nemeş/11.09.2012

NOTA:Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, autor, articol, afisarea de anunturi publicitare, jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervam dreptul de a cenzura, sterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs daca nu folositi un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu raspunde pentru continutul postat de utilizatori in rubrica de comentarii, aceasta responsabilitate revine integral autorului comentari

NOTA: Continutul website-ului https://www.csufans.ro este destinat exclusiv informarii publice. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in limita a 250 de cuvinte. In aceste cazuri, in mod obligatoriu, trebuie citata sursa informatiei, cu link catre site.

Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, autor, articol, afisarea de anunturi publicitare, jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervam dreptul de a cenzura, sterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs daca nu folositi un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu raspunde pentru continutul postat de utilizatori in rubrica de comentarii, aceasta responsabilitate revine integral autorului comentariului.

Afisari: 1722

Adauga un comentariu

Numele *:


Email *:


Website :

Comentariul tau :
Cod de verificare:
->Clasament Liga Nationala de Baschet Masculin

Loc Club P
1 CSU Sibiu 0
2 U BT Cluj 0
3 Steaua Bucuresti 0
4 CSM Oradea 0
5 Dinamo Bucuresti 0
6 SCM Timisoara 0
7 BCM U Pitesti 0
8 SCMU Craiova 0


CSU Fans Magazin

CSU Fans Magazin