ro

en

de


*** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. ***


WRAcademy

Euroleague Basketball susține ”Al 6-lea Jucător”

Euroleague Basketball susține ”Al 6-lea Jucător”

Euroleague Basketball susține ”Al 6-lea Jucător”, în drumul spre un nou record mondial!

   Euroleague Basketball, forul care organizează cele mai importante două competiții intercluburi din baschetul european – Euroliga și Eurocup -, susține unul din cele mai curajoase proiecte inițiate până acum de suporterii sportului cu mingea la coș! Cunoscând faptul că dragostea pentru baschet nu are granițe, Euroliga a salutat inițiativa fanilor sibieni de a depăși un nou record mondial, prin editarea și tipărirea celei mai mari reviste din lume. Astfel, compania care are ca acționari cele mai mari cluburi din Europa și-a arătat deschiderea de a ne promova și ajuta proiectul prin cât mai multe mijloace, împărtășindu-ne devotamentul, entuziasmul și dorința de a promova sportul pe care îl iubim într-un mod cu totul original.

    Euroleague Basketball și-a manifestat suportul față de inițiativa suporterilor CSU Sibiu pentru realizarea revistei CSU Fans Magazin 200 într-un format prin care să stabilească un record mondial, oficialii de la Barcelona urmând a intermedia semnarea unor exemplare de către jucători și antrenori din Euroligă. Mai mult, fiind impresionați de dăruirea suporterilor sibieni și de iubirea pe care o arată baschetului, aceștia ne-au transmis un mesaj oficial.

„Noi toți cei de la Euroligă vrem să îi felicităm pe cei de la CSU Sibiu și pe suporterii lor pentru inițiativele originale și extraordinare pe care le au. Faptul că au mai bătut deja un record mondial și urmează să îl bată pe al doilea arată ambiția clubului. Noi, iubitorii de baschet, ne bucurăm să vedem că pasiunea și susținerea pentru acest sport ajung peste tot și fac să se întâmple lucruri incredibile așa cum este această revistă uriașă”, a declarat Alex Ferrer Kristjansson, director de comunicare și branding al Euroligii.

   Euroliga va promova așadar proiectul sibian la cel mai înalt nivel, folosindu-se de resursele proprii, iar la Sibiu se vor întoarce curând câteva numere de colecție ale CSU Fans Magazin, semnate de unii dintre cei mai buni jucători și antrenori din lume! Acestea vor fi folosite în cadrul unei licitații, scopul nostru fiind același: strângerea de fonduri pentru construirea statuii lui Elemer Tordai.

    Salutăm cu căldură deschiderea arătată de noul nostru partener și suntem onorați să ne asociem cu cea mai importantă competiție și, totodată, cu cele mai mari cluburi din Europa! Suporterii sibieni și întreaga suflare a baschetului românesc empatizează fără doar și poate cu proiectele și valorile Euroligii, fiecare dintre noi putând simți emoția sloganului celebrei competiții: ”I feel devotion!”.

CSU Fans Magazin, un susținător constant al Euroligii

    Așa cum a făcut-o și până acum, revista creată voluntar de suporterii baschetului va conține atât în numărul aniversar cât și în cele viitoare materiale de interes pentru iubitorii acestui sport, cu teme inedite legate de Euroligă.

    „CSU Fans Magazin”, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existență, sărbătorește numărul 200 cu o ediție specială, ce va măsura nu mai puțin de 1x1.6 m si 24 de pagini. Proiectul este realizat de Asociația „Al 6-leajucător” și are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei și strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internațional Sibiu, statuia lui Elemer Tordai.

    Revista de record mondial „CSU Fans Magazin” va fi tipărită și în format standard, într-un tiraj de 1500 de exemplare, iar 8 dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiți din România, dar și din baschetul internațional. Cele 8 reviste cu autograf vor fi fi scoase la licitație, într-un format de colecţie, înrămate, cu scopul obținerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.

    Acest record le este dedicat celor doi suporteri de marcă ai BC CSU Sibiu, Radu Mușoaie și Ilie Mitea, unii dintre cei mai mari susținători ai culorilor galben-albastre, care, din păcate, nu se mai află printre noi.

csufans/03.05.2019


NOTA: Continutul website-ului https://www.csufans.ro este destinat exclusiv informarii publice. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in limita a 250 de cuvinte. In aceste cazuri, in mod obligatoriu, trebuie citata sursa informatiei, cu link catre site.

Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, autor, articol, afisarea de anunturi publicitare, jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervam dreptul de a cenzura, sterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs daca nu folositi un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu raspunde pentru continutul postat de utilizatori in rubrica de comentarii, aceasta responsabilitate revine integral autorului comentariului.

Afisari: 336

Adauga un comentariu

Numele *:


Email *:


Website :

Comentariul tau :
Cod de verificare:
->Clasament Liga Nationala de Baschet Masculin

Loc Club P
1 CSU Sibiu 0
2 U BT Cluj 0
3 Steaua Bucuresti 0
4 CSM Oradea 0
5 Dinamo Bucuresti 0
6 SCM Timisoara 0
7 BCM U Pitesti 0
8 SCMU Craiova 0


CSU Fans Magazin

CSU Fans Magazin