ro

en

de


*** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. *** FRB a anulat sezonul competitional 2019-2020. ***


WRAcademy

24 de ore de baschet non-stop +VIDEO+

 imagini cu fluierul de început al simulării

Astăzi, începând cu ora 11:15 s-a dat startul simulării doborârii recordului mondial de “cel mai lung meci de baschet” (record fiind momentan de 60 ore şi 3 secunde şi este deţiunt de nişte japonezi).

Jucătorii înscrişi pentru doborârea recordului s-au întâlnit de dimineaţă cu organizatorii acestui eveniment, au luat prânzul la un restaurant din apropierea Sălii Transilvania pentru ca apoi să poposească pe terenul de joc.

Înainte de meci, dl. Ilie Mitea (susţinătorul acestui proiect) şi dl. Flaviu Stoica (antrenorul echipelor) au încurajat jucătorii şi au dat ultimele sfaturi. Sfaturi la fel de bune au dat şi preparatorii fizici ai lotului naţional de canotaj, prezenti în Sibiu special pentru acest eveniment.

La ora 11:15 s-a fluierat începutul meciului de baschet de 24 de ore. Jucătorii sunt împarţiţi în două echipe egale şi vor trebui să nu părăsească parchetul sălii pe toată durata celor 24 de ore. Ei vor mânca şi vor dormi pe marginea terenului, singurele pauze permise de Guiness World Records sunt de 5 minute la fiecare 60 de minute de joc, timp în care pot ieşi de pe parchet pentru a merge la toaletă.

În jurul acestui eveniment sunt antrenaţi zeci de organizatori şi voluntari. Pentru ca viitorul record (peste 60 de ore şi 3 secunde) să fie acreditat de Guiness World Records, pe tot parcursul meciului este nevoie de oameni care ţin foaia de joc, dictează schimbările jucătorilor sau ajută jucătorii cât şi de arbitrii, martori (oficialităţi locale şi naţionale), doctori şi asistente ş.a.m.d.

Simularea de 24 de ore va arăta jucătorilor şi organizatorilor ce mai trebuie îmbunătăţit pentru a doborâ recordul mondial. Această simulare este, probabil, la rândul ei, un record naţional.

Meciul se va termina duminică, 17 iunie, la ora 11:15, la Sala Transilvania din Sibiu. Vă vom ţine la curent cu amănunte.

16 iunie / Tudor Şt. Popa

NOTA: Continutul website-ului https://www.csufans.ro este destinat exclusiv informarii publice. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in limita a 250 de cuvinte. In aceste cazuri, in mod obligatoriu, trebuie citata sursa informatiei, cu link catre site.

Este interzisa folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana, autor, articol, afisarea de anunturi publicitare, jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervam dreptul de a cenzura, sterge integral sau interzicerea dreptului de a posta, prin banarea / blocarea IP-ului dvs daca nu folositi un limbaj adecvat. CSUFANS.RO nu raspunde pentru continutul postat de utilizatori in rubrica de comentarii, aceasta responsabilitate revine integral autorului comentariului.

Afisari: 2268

Adauga un comentariu

Numele *:


Email *:


Website :

Comentariul tau :
Cod de verificare:
->Clasament Liga Nationala de Baschet Masculin

Loc Club P
1 CSU Sibiu 0
2 U BT Cluj 0
3 Steaua Bucuresti 0
4 CSM Oradea 0
5 Dinamo Bucuresti 0
6 SCM Timisoara 0
7 BCM U Pitesti 0
8 SCMU Craiova 0


CSU Fans Magazin

CSU Fans Magazin